Naši ambasadorji

Željka Šaban Miličić
Željka Šaban Miličić
Titula ambasadora
Triatlon
10 x Ironman finišer, Finisher IM svetovno prvenstvo Hawaii, lastnik hrvaškega Ironman rekorda 9:19, 32 x državni prvak v vseh triatlonskih disciplinah, zmagovalec Wings for life World Run Zadar, zmagovalec Balkanskega prvenstva v triatlonu v sprintu, triatlonski trener na Swibir Triatlonu Klub (tekmovalna ekipa in starostna skupina).
Nika Rimaj
Nika Rimaj
Titula ambasadora
Triatlon
Nika je 21-letna študentka kemijskega inženirstva in članica triatlonskega kluba Petar Zrinski iz Zagreba. Nika je v zadnjih 2 sezonah osvojila 6 naslovov absolutne državne prvakinje, 2-krat v sprint duatlonu, supersprint duatlonu, sprintu in super sprint kros duatlonu in super sprint triatlonu.
Astrid Bilić- Joha, Tenis
Astrid Bilić- Joha, Tenis
Titula ambasadora
Tenis
Hrvaška teniška igralka, državna viceprvakinja do 10 let, polfinalist državnega prvenstva do 12 let Zmagovalec in finalist več turnirjev v organizaciji Hrvaške teniške zveze. Od začetka leta 2021 je začel serijo evropskih turnirjev in sodeloval na turnirjih po Evropi. TOP 200 igralk na evropski lestvici za dekleta do 14 let 2 naslova iz serije turnirjev Tennis Europe.
Darija Bostjančić, trail tekačica, alpinistka
Darija Bostjančić, trail tekačica, alpinistka
Titula ambasadora
Trail, Alpine
Po uspešno izvedenih himalajskih odpravah in osvojenih vrhovih nad 8000 m (Cho Oyu in Mt. Everest) se zadnjih nekaj let aktivno udeležujem trail dirk tako na Hrvaškem kot v tujini (Maroko, Švica, Italija, Slovenija).
Arijana Brković, licencirana fitnes trenerka, inštruktorica pilatesa, balerina
Študentka specialističnega študija na kineziološki fakulteti in Fitnes poslovni akademiji. Je redni kolumnist revije Men’s Health, katere članke objavljamo tudi na Story.hr, Tportal.hr, Rtl.hr, HRT, Dubrovački vjesnik, Novi list. Lastnik in nosilec blagovne znamke Life Class. Že več kot 10 let strastno pomaga drugim pri doseganju njihovih ciljev v fitnesu. Svoje interesno področje osredotoča na funkcionalno vadbo, ki je na voljo tako začetnikom kot tudi...
 Tereza Mrdeža, Tenis
Tereza Mrdeža, Tenis
Titula ambasadora
Tenis
Osvojila je osem posamičnih naslovov in štiri dvojice na ITF Women's Circuit. 12. oktobra 2015 je dosegla svojo najboljšo uvrstitev na lestvici WTA posamično na 150. mestu na svetu. 23. aprila 2018 je najboljša uvrstitev 163. mesto na lestvici dvojic. Tereza Mrdeza je hrvaška teniška igralka. Osvojila je osem naslovov posamično in štiri naslove v dvojicah na ITF Women's Circuit. 12. oktobra 2015 je dosegla svojo najboljšo posamezno...
Almira Osmanović, hrvaška primabalerina in prva državna baletna prvakinja
Leta 1979 je Almira postala solistka Hrvaškega narodnega gledališča v Zagrebu, kmalu pa je bila priznana kot ena najvidnejših plesalk v Jugoslaviji. Leta 1993 je bila razglašena za prvo hrvaško državno baletno prvakinjo. Več let je kot redni gostujoči plesalec nastopal v Düsseldorfu, Kölnu, Duisburgu in Bernu. Dobitnica številnih domačih in tujih nagrad, potuje po svetu kot plesalka, koreografinja, umetniška vodja in...
Nika Kolarek
Nika Kolarek
Titula ambasadora
Taekwondo
Nika Kolarek je članica taekwondo kluba Pantera iz Zagreba. Kot del hrvaške mladinske reprezentance v taekwondoju se je udeležila dveh evropskih prvenstev. Ima naslov evropske prvakinje v mladinskih kategorijah, evropske klubske prvakinje U21 in mladinske prvakinje Hrvaške. Je odlična dijakinja Športne gimnazije in spretno usklajuje športne in šolske obveznosti.
Domagoj Pauković
Domagoj Pauković
Titula ambasadora
TRIATHLON, SUP
Avtorske pravice © 2024. First In, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
First In