Tereza Mrdeža, Tenis

Tereza Mrdeža je hrvaška teniška igralka. Osvojila je osem naslovov posamično in štiri naslove v dvojicah na ITF Women's Circuit. 12. oktobra 2015 je dosegla svojo najboljšo posamezno uvrstitev na WTA listi 150. mesto. Leta 2018 je dosegla 163. mesto na lestvici v parih.

ZAKAJ FIRST IN

Glede na to, da vse življenje potujem iz države v državo, menjam hotele, časovne pasove, mi je pogosto pomembno, da uživam kakovostno zdravo hrano, kar mi je zelo pomembno za doseganje maksimalnih rezultatov.Ustrezna prehrana vedno zahteva več časa in predanosti. to. Ker obožujem sladkarije, mi izbira pravega prigrizka ni bila lahka, dokler nisem odkrila First In Energy & Protein energijske ploščice, v katerih sem končno našla rešitev za potešitev lakote. Enako pomembno mi je nadomestiti potrebno energijo z najbolj prehransko uravnoteženim prigrizkom, ki ga zagotavljajo First In ploščice, ki so narejene brez umetnih sladkorjev in aditivov. Toplo priporočam vsem, ki ste aktivni in želite živeti zdravo! :)
Avtorske pravice © 2024. First In, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
First In