Plačilo in dostava

OBMOČJE DOSTAVE
Trenutno dostavljamo blago izključno na celotno ozemlje Republike Hrvaške in Republike Slovenije, vendar se lahko obrnete na nas, če želite blago dostaviti na ozemlje Evropske unije na naslov orders@firstintheraw.com za izračun stroškov pošiljanja.
 
STROŠKI DOSTAVE
 
Republika Hrvaška
 
vrednost naročil do 300,00 kn: 36,25 kn, dodatna dajatev za otoke: 43,75 kn
vrednost naročila nad 300,00 HRK – bresplačna dostava. 
 
Slovenija:
 
vrednost naročila do 40,00 EUR: 10,00 EUR
vrednost naročila nad 40,00 EUR: Brezplačna dostava
 
Ko bomo prejeli vaše naročilo, bomo naročeno blago dostavili preko dostavne službe DPD.
 
ČAS DOSTAVE
Od 3 do 5 delovnih dni.
 
Ko bomo blago predali dostavni službi, vam bomo poslali številko pošiljke na vaš elektronski naslov, da boste lahko preverili status pošiljke na naslovu dostavne službe. Žal ne moremo vplivati na nadaljnjo hitrost dostave in morebitne zaplete, povezane s samo dostavo, ki jo povzroča sama dostava.
 
Prejemnik ob prejemu pošiljke preveri in podpiše dobavnico za vsako pošiljko. V skladu z določbami Zakona o obveznih odnosih potrditev dobavnice s strani prejemnika pomeni, da je bila pošiljka dostavljena v nepoškodovanem stanju in po tem, ko je bil prevoznik oproščen kakršne koli nadaljnje odgovornosti.
 
Če prejemnik na navedenem naslovu ne obstaja ali če naslov ni znan, bo dostavna služba poskusila stopiti v stik s prejemnikom, da bi se dogovorila o točnem času in po možnosti o drugem naslovu dostave. V primeru nezmožnosti dostave bo pošiljka vrnjena.
Zavezujemo se, da bomo naročilo pravočasno dostavili, če boste svoje podatke izpolnili popolnoma pravilno in verodostojno.
Turistične pakete pošiljamo tudi na otoke prek hrvaške pošte.

PLAČILO
 
Plačilo se izvede s splošnim plačilnim nalogom, z e-bančništvom ali s storitvijo PayPal. Plačila s kreditnimi karticami so v pripravi.
Plačilo na spletni strani www.firstin.hr se izvede v hrvaških Kunah ali v Eurih. Cene so maloprodajne cene, izražene v HRK ali Eur in vključujejo ustrezni DDV. Cena vsakega proizvoda se določi za vsak proizvod posebej. Cene izdelkov veljajo za spletni nakup, ne glede na ceno istega izdelka v partnerskih trgovinah.
 
Prodajalec lahko spreminja cene za spletno trgovino brez predhodnega obvestila. Prodajalec ima tudi pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila določi popust, dnevno ali tedensko akcijo za določen izdelek, skupino izdelkov in/ali vse izdelke.
 
Ne glede na prejšnji odstavek teh splošnih pogojev bo vse naročeno blago dobavljeno po cenah, ki so veljale ob pripravi ponudbe.

Naročene izdelke lahko plačate na naslednji način:
Preko položnice, e*bančnistvo po ponudbi
Prek storitve PayPal Service
 
PLAČILO S KREDITNIM PRENOSOM ALI SPLOŠNO PLAČILNO KARTICO
 
Potrdilo o naročilu bo poslano na vaš elektronski naslov, če ste izbrali plačilo s kreditnim nakazilom ali splošnim plačilom. Osebje naše trgovine bo po potrebi stopilo v stik z vami.
1) Če se plačilo za proizvod izvede s splošnim plačilnim opominom, mora upravičenec na plačilni kartici vpisati naslednje podatke:
Plačilo na številko IBAN: AP Solutions d.o.o.: HR 8424020061100890801
Referenčna številka: 99 – Številka ponudbe
Prejemnik: AP Solutions d.o.o., Jadranski trg 1, 51000 Reka
OIB: 11251672772
 
Po prejemu vam bomo poslali naročene izdelke.
Naročeni proizvodi se dostavijo kupcu v skladu s pogoji dobave.
Kadar se plačilo za produkt izvede s kreditnim nakazilom, mora uporabnik na plačilni kartici navesti naslednje podatke:
Plačilo na račun AP Solutions d.o.o.: HR8424020061100890801
Prejemnik: AP Solutions d.o.o., Jadranski trg 1, 51000 Reka
Po prejemu vam bomo poslali naročene izdelke.
Naročeni proizvodi se dostavijo kupcu v skladu s pogoji dobave.
 
Plačilo na ponudbo
Če ste se odločili za plačilo za posamezno ponudbo, bo potrdilo o naročilu poslano na vaš elektronski naslov. Osebje naše trgovine bo po potrebi stopilo v stik z vami.
 
Plačilo na številko IBAN: AP Solutions d.o.o.: HR 8424020061100890801
Referenčna številka: 99 – Številka ponudbe
Prejemnik: AP Solutions d.o.o., Jadranski trg 1, 51000 Reka
OIB: 11251672772
 
Po prejemu vam bomo poslali naročene izdelke.
Naročeni proizvodi se dostavijo kupcu v skladu s pogoji dobave.
Naročene predmete lahko plačate s svojim računom PayPal!
 
Za tiste, ki še ne vedo, je Paypal mednarodna storitev, ki zagotavlja storitve spletnega plačevanja in prenosa denarja, zaradi česar je postopek nakupa načeloma enostavnejši in varnejši.
 
Za uporabo aplikacije PayPala potrebujete veljaven elektronski naslov in bančni račun ali kartico (Diners Club, Visa, MasterCard ali American Express); Maestro ni prejel podpore). PayPal je vaša virtualna denarnica, ki deluje na dva načina: svojo kreditno ali debetno kartico ali bančni račun lahko povežete z računom PayPla ali pa denar položite neposredno na PayPal ter tako kupite in plačate. Vse vaše finančne informacije so shranjene na varnem mestu in se ne izmenjujejo z drugimi.
 
Ena največjih prednosti PayPala je, da uporabnik pri plačilih v spletni trgovini ne zapusti svoje kreditne kartice ali številke bančnega računa in tako znatno zmanjša tveganje zlorabe teh informacij. Poleg tega vas bo Paypal dodatno zaščitil pred slabimi trgovci, saj lahko trgovec plačani denar izterja šele po 30 dneh, da bi izterjal sredstva za nezadovoljne stranke.
 
Želene postavke zadostujejo za dodajanje košarice, odpri košarico in klikni na Plapalovo šobo, ki vas bo neposredno vključila v postopek plačila.