Nika Rimaj, Triatlon

Nika je 21-letna študentka kemijskega inženirstva in članica triatlonskega kluba Petar Zrinski iz Zagreba. Nika je v zadnjih 2 sezonah osvojila 6 naslovov absolutne državne prvakinje, 2-krat v sprint duatlonu, supersprint duatlonu, sprintu in super sprint kros duatlonu in super sprint triatlonu.

ZAKAJ FIRST IN

Triatlon ni samo šport, triatlon je način življenja. Treningi triatlona, ​​2-krat na dan, v povprečju med 5 in 6 ur na dan, približno 30 ur na teden, ob obveznostih na fakulteti ne pustijo veliko časa za pripravo hrane in prigrizke. Pravilna, raznolika in redna prehrana je ena najpomembnejših stvari vsakega uspešnega športnika. Treningi triatlona so sami po sebi specifični, če upoštevamo dejstvo, da trajajo dolgo in je zelo pogosto treba med treningom zaužiti kakovostne energijske ploščice, da lahko kvalitetno opravimo trening. V iskanju kakovostnih ploščic, ki jih lahko uporabljam pred in med treningom, sem našla rešitev v FIRST IN Energy & Protein Bars.
Avtorske pravice © 2024. First In, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
First In