Domagoj Pauković

Triatlonec na dolge proge, profesionalni sup-ar in učitelj kitare. Od leta 2015 se lahko pohvali z uspešno dokončanh13 Ironman tekomovani, ter 35-imi Half Ironmani. Svojo multi športno nadarjenost in vzdržljivost, je dokazal z uvrstitvijo med vrhunske SUP tekmovalce z le enoletnim treningom v tej novi športni disciplini.

ZAKAJ FIRST IN

Ohranjanje zdravega življenjskega sloga ni lahka naloga, zato so ploščice First In Energy & Protein Bars popolna rešitev, ki mi pri tem pomaga, Olajša mi življenje, organizacijo prehrane, ker so priročne. Prehrana se pogosto imenuje "četrta disciplina" v triatlonu in ne brez razloga, saj lahko sčasoma odloči o vašem rezultatu, zlasti ko gre za dolge razdalje. Ekipa iz "First In" resnično opravljaja odlično delo s kombiniranjem ekoloških sestavin, da bi našli pravo ravnovesje med hranilnimi vrednostmi in okusnimi izdelki.

Avtorske pravice © 2023. First In, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
First In