Arijana Brković, licencirana fitnes trenerka, inštruktorica pilatesa, balerina

Študentka specialističnega študija na kineziološki fakulteti in Fitnes poslovni akademiji. Je redni kolumnist revije Men’s Health, katere članke objavljamo tudi na Story.hr, Tportal.hr, Rtl.hr, HRT, Dubrovački vjesnik, Novi list.

Lastnica in nosilka blagovne znamke Life Class. Že več kot 10 let strastno pomaga drugim pri doseganju njihovih ciljev v fitnesu. Svoje interesno področje osredotoča na funkcionalno vadbo, ki je na voljo tako začetnikom kot tudi naprednim vaditeljem. Arijana izvaja izjemno zanimive individualne in skupinske programe na Reki. Najboljše od vsega pa je, da posname vse programe, tako da do njih lahko dostopate preko spleta in vadite v udobju svojega doma ali kjer koli že ste - https://lifeclass.hr/. Ne potrebujete dodatne opreme, različne lekcije v živo in posneti programi pod njenim vodstvom pa so res vse, kar potrebujete za lepo in trenirano, predvsem pa zdravo in funkcionalno telo.

Web: https://lifeclass.hr/

ZAKAJ FIRST IN

Čez dan imam veliko ur fitnesa in sem vedno v gibanju, zato moram biti pogosto pripravljena in imeti v torbi kakovosten prigrizek, maksimalno prehransko uravnotežen, ki mi daje dodatno energijo in vse, kar moje telo potrebuje. Rada vem, da to, kar jem, vsebuje naravne vire, zato je moja izbira First In.
Avtorske pravice © 2024. First In, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
First In